Enya & Lonneke gaan voor een Nederland waar iedereen de vrijheid voelt om onaagepast zichzelf te zijn. Met jezelf,  je werk, in de liefde, met vrienden & familie. 

Enya - bewustzijnscoach
brengt helderheid in de chaos.

Ooit heb ik besloten om mijn ruimte niet meer in te nemen, om mezelf te beschermen tegen eventuele pijn. Dit uitte zich in stress, een quarter life crisis en een burn-out. Als HSP’er had dit alles nog meer impact. 

Het bewustzijn wat ik zelf heb ontwikkeld heeft mij enorm veel inzichten en tools gegeven. Ik sta nu dichter bij mezelf dan ooit en voel me vrijer en zelfverzekerder dan ooit.

Ik heb door de jaren heen een bovenmatige interesse ontwikkeld voor de mind, body en soul en wat de wisselwerking is tussen deze drie.  Dit ontwikkelde zich verder in jaren van diep zelfonderzoek, een coachopleiding en het begeleiden van 150+ medewerkers in hun persoonlijke journey. 

Als bewustzijnscoach help ik je zelfbewust te worden van wie je echt bent en welke plek je inneemt. Ik leer je open te staan voor wat je ervaart en verlangt. Na mijn sessies kun jij jouw emoties, mind, gevoel en lichaam beter begrijpen, doorvoelen en beïnvloeden.

Met deze tools en inzichten kun je in iedere situatie keuzes maken die bij jou passen. Onaangepast!

Lonneke - Express your soul & embody it. Laat  je natuurlijke kracht ontwaken.

Voorheen was ik altijd bezig met wat anderen van mij verwachte. Ik wist oprecht niet waar ik zelf naar verlangde of hoe ik dat zonder angst moest communiceren.

Ik heb mezelf in de afgelopen jaren bevrijd van heel veel lagen die me tegen hielden echt mezelf te zijn. 

Dans is voor mij een van de belangrijkste tools geweest. Vrij dansen, de beweging laten ontstaan en je lijf laten leiden. 

Maar ook meditatie, familieopstellingen, shamanic work, body work, breathing sessions en een channelingscourse hebben mij geholpen om steeds dieper te zakken in mijn eigen wijsheid en ongaangepast mezelf te zijn. 

Ik werk voornamelijk met vrouwen en faciliteer retreats op Ibiza, geef workshops rondom sensualiteit & bevrijding van je eigen stem en eigen flow. 

In deze 5 weekse training ga ik je helpen om jezelf te bevrijden van je aangepaste lagen. In je lijf en je stem. Zodat jij onaangepast gaat leven!

Waar gaan we voor? 

Onze visie 

Het huidige systeem shaked aan alle kanten. Het werkt niet meer. We hebben jarenlang gebouwd op een systeem dat disempowered. Een systeem gebaseerd op angst en tekort. 

Steeds meer mensen voelen dat dit systeem niet meer werkt. Het is tijd voor een nieuwe manier van samen leven. Een manier waar iedereen de vrijheid ervaart om zichzelf te mogen zijn. Zichzelf te mogen uiten. Vanuit liefde voor elkaar en het geheel.

Laten we weer verbinden vanuit eenheid in plaats van afgescheidenheid. Wanneer we onszelf volledig accepteren zoals we zijn. Wanneer we realiseren dat we in essentie liefde zijn. Vallen alle angsten en tekorten weg. De angst voor afwijzing. De angst voor eenzaamheid, de angst om er niet bij te horen. Ze zullen allemaal wegvallen als we gaan herinneren dat we al heel zijn. En in essentie goed zijn zoals we zijn. 

We hoeven ons niet meer aan te passen. En leven in harmonie met elkaar en de natuur. 

Dat is waar we voor gaan met Onaangepast Leven. 

Onaangepast Leven 

Van pleaser naar onaangepast jezelf! Vrij van de angst voor afwijzing en volledig vertrouwen op je eigen pad. Dat is waar we voor gaan. Are you in?! 

Ontvang de gratis Mini Guide Onaangepast Leven in je mailbox 

En blijf op de hoogte van de nieuwe trainingen & onaangepast leven tips 

Gratis Mini Guide

Contact

Lonneke: +31 6 52 05 57 78
Enya: +31 6 50 62 55 28

mail@onaangepastleven.nl
www.breakfreesociety.nl
www.houseofself.nl